Wel eens gedacht aan een Poolse vakkracht?

Poolse stayers

Een Poolse Stayer is een speciaal opgeleide medewerker van AB Oost. Hij of zij komt uit Polen en heeft veel ervaring in een bepaalde sector. Het zijn allround vakkrachten met overzicht en leidinggevende kwaliteiten. Daardoor kunnen ze op een hoog niveau meewerken op uw bedrijf. Bovendien blijft de Poolse Stayer voor langere tijd in Nederland en kan zo ook een vaste waarde op uw bedrijf worden. Ze beheersen zo’n 250 Nederlandse vaktermen en zijn in het middenkader goed inzetbaar omdat ze voor u de communicatiekloof met hun landgenoten kunnen overbruggen.


Video's

Om u een indruk te geven van de werkzaamheden die onze Poolse Stayers aankunnen, hebben we een video gemaakt bij potplantenkwekerij Baas in Ens. Bedrijfsleider Fred Strijk vertelt over de inzet van Poolse Stayer Nicola Bauer, die enthousiast is over haar kansen en leven in Nederland. AB Oost relatiebeheerder Jan Meurs geeft aan wat Poolse Stayers voor uw bedrijf kunnen betekenen.


Ook in de varkenshouderij zijn Poolse Stayers actief. De familie Boon uit Bennekom vertelt over de arbeidsbehoefte op hun bedrijf en AB relatiebeheerder Theo van de Langemheen geeft aan wat ondernemers van Poolse Stayers kunnen verwachten.


Tuinbouw

Varkenshouderij